23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen klar til nye opkøb

Elinstallatøren har inden for de sidste tre år købt otte virksomheder, men ambitionerne om vækst rækker endnu længere.
Kemp & Lauritzen er klar til yderligere ekspansion i de kommende år.

Det afslører adm. direktør Allan Jørgensen i et interview med Dagbladet Børsen, hvor han fastslår, at en stor del af den fremtidige vækst skal komme fra opkøb:

- Vi har en viden og erfaring i, hvordan man gør det, og hvordan man får synergier ud af opkøbene. Vi regner med, at vi fremadrettet vil se 2/3 af vores vækst komme fra opkøb og 1/3 fra organisk vækst, siger han og tilføjer, at virksomheden er nødt til at have en ambition om vækst, fordi der konstant sker så meget på den teknologiske front.

10 % vækst i 2011
Som mange andre i branchen kunne Kemp & Lauritzen også mærke krisen i 2010, hvor omsætningen ifølge Børsen faldt fra ca. 1,4 til 1,1 mia. kroner, mens resultatet faldt fra 38 til 24 mio. kroner.

Allan Jørgensen betegner dog udviklingen som tilfredsstillende og forventer en fremgang på ca. 10 % i 2011; primært trukket af store offentlige infrastrukturprojekter i blandt andet sygehuse, veje og tognet:

- Vi tør forsigtig vove, at krisen har bundet, og at vi nu bevæger os frem. Vi kommer til at ansætte igen, siger Allan Jørgensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094