23948sdkhjf

Konkurs: Interesserede arbejder på bud

Fredag blev de 65 fastansatte og godt 100 vikarer sendt hjem, og sønderjyske HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning er siden taget under konkursbehandling. 

Kurator Steen Jørgensen, advokat ved Trolle Advokatfirma, er nu i gang med at gennemgå de igangværende entrepriser og andet i byggefirmaet i Stepping nær Christiansfeld. Det fortæller han til Licitationen.

Interesse i det konkursramte byggefirma er der allerede, melder han.

Projekter over hele landet

Hvilke projekter, der konkret bliver ramte af konkursen, ville kurator ikke komme med bud på, da Licitationen snakkede med ham.

HM Byg havde ifølge Byggefakta entrepriser over hele landet. Blandt andet på Gråsten Plejecenter, Kanalbyen i Fredericia og en ombygning ved Augustenborg Slot.

Blandt de interesserede er en unavngiven part, som nu arbejder på at komme med tilbud på dele af eller hele det sønderjyske byggefirma. 

Betydelig vækst inden konkursen
Årsagen til, at HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning gik konkurs, vil Steen Jørgensen ikke komme med bud på, før han er til bunds i sagen. 

Han oplyser dog, at firmaet var dog vokset ganske betydeligt den seneste tid. 

- Virksomheder, der vækster meget, er meget likviditetskrævende. Så er der er risiko for, at styringen måske ikke er lige så detaljeret, siger Steen Jørgensen i mere generelle termer. 

Siden 2008 havde HM Byg Tømrer- og Snedkerforretning kun haft ét år med underskud. Det var 2017, hvor resultatet før skat var på minus 1,25 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078