23948sdkhjf

Grundlægger forlader Lund & Staun efter 21 år

Medejer Michael Lund forlader entreprenørvirksomheden Lund & Staun, som han grundlagde i kompagniskab med Henrik Staun i 1997.

Med udtrædelsen etablerer Michael Lund sit eget selskab, der skal løse forsikringsopgaver, serviceopgaver for blandt andet private samt almindelige byggeopgaver i Aalborg- og Rebild Kommuner.

Selskabet – der etableres med virkning fra årsskiftet – drives uafhængigt af Lund & Staun.

- Jeg er godt tilfreds med opsplitningen af virksomheden, og det, at jeg fremover kan koncentrere mig om at opbygge min nye virksomhed med de opgaver, der interesserer mig mest. Jeg tror, at vi med hver vores fokus kan opnå en win-win for begge parter – og ikke mindst til glæde for medarbejderne og kunder, siger Michael Lund, som tager 15 af de 105 ansatte i Lund & Staun med sig til det nye selskab.

Fokus på egne styrker
Også medejer Henrik Staun, der forsætter som salgsdirektør i Lund & Staun, ser positivt på, at tre årtiers samarbejde nu ophører.

- Vi får skabt et stærkere fokus på det, vi hver især er bedst til, og det betyder meget for mig, at Michael Lund og jeg kan skilles i fordragelighed efter 21 års samarbejde. Jeg ønsker naturligvis Michal held og lykke fremover.

Lund & Staun forventer at have en ny administrerende direktør på plads i løbet af 2019. Læs meget mere om virksomhedens direktørjagt og nylagte strategi i Licitationen - Byggeriets Dagblad mandag.

Fakta: Lund & Staun

Lund & Staun blev grundlagt i 1997 af Henrik Staun og Michael Lund. Virksomheden beskæftiger i dag 105 ansatte efter flere år med vækst, som dog ikke har givet det ønskede afkast på bundlinjen.

Lund & Staun – der har sit hovedsæde i Svenstrup syd for Aalborg – leverede således et resultat før skat på knap 2 mio. kroner sidste år af en samlet bruttofortjeneste på 35 mio. kroner.

Entreprenørvirksomheden ledes i øjeblikket af konstitueret adm. direktør Michael Helmershøj, mens Henrik Staun har titel af salgsdirektør. Virksomheden forventer at kunne sætte navn på en ny direktør inden sommeren 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094