23948sdkhjf

Holbæk-entreprenør bygger eventyrligt børnehus ved Solrød

”Det eventyrlige og moderne børnehus” er overskriften for det nye børnehus i Havdrup ved Solrød, som Daurehøj Erhvervsbyg har totalentreprisen på.

Projektforslaget fra entreprenøren med base i Holbæk har fået grønt lys af byrådet i Solrød Kommune, som dermed valgte at imødekomme et enigt bedømmelsesudvalg.

- Forventningerne til vores kommende nye, rummelige børnehus i Havdrup Vest har været tårnhøje fra starten, og jeg må sige, at vinderprojektet til fulde indfrier bedømmelsesudvalgets mange krav til, hvordan rammerne om et moderne og eventyrligt børnehus skal være – jeg ønsker mig næsten selv tilbage til børnehavetiden, siger Kim Sunesen, formand for Familie- og uddannelsesudvalget.

Det nye innovative børnehus kommer til at danne moderne rammer for den nuværende daginstitution Lindebo og samtidig ruste kommunen til at rumme endnu flere børn.

Børnehuset, der efter planen skal stå færdigt i februar 2020, leder med sit udseende tankerne hen på et kæmpe stort, eventyrligt sneglehus omkranset af indbydende legearealer med et lille gårdrum i midten af det hele. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156