23948sdkhjf

Vokseværk: De skal slå stregerne i Støvrings voksende bydel

Rådgiverteamet, der skal udarbejde en samlet udviklingsplan for Støvring Ådale, er fundet. Valget faldt på rådgiverteamet Arkplan, med Arkplan - Byplan og Landskabsarkitekter i spidsen og underrådgiverne Le 34 samt Projekt Gruppen..

Støvring har de seneste år oplevet stor vækst både i bosætning – særligt i Støvring Ådale. Derfor har Rebild kommunes byrådet startet en visionsproces for den del af Støvring Ådale, der ligger umiddelbart øst for Støvring station.

I juni blev tre rådgiverteam udvalgt til at komme med hver deres bud på, hvordan byrådets vision for området kan blive til virkelighed gennem en udviklingsplan. Ambitionen er, at området skal bidrage til udviklingen af hele byen, samt binde Støvring Ådale sammen med resten af Støvring.

Efter at have fået præsenteret de tre forslag fra Labland, C.F. Møller og Arkplan har byrådet altså udvalgt sidstnævnte til at arbejde videre med en samlet udviklingsplan.

Tre bliver til en
Opgaven for Arkplan er nu at færdiggøre den samlede udviklingsplan med udgangspunkt i deres egen plan og ved at tage gode ideer med fra de to øvrige.

Når den samlede udviklingsplan for området er klar ved årets afslutning, vil det være den midlertidige kulmination på en længere proces. Den startede i 2017 da det tidligere byråd satte gang i en visionsproces for området. I løbet af denne proces har en række interessenter været inddraget. Det drejer sig om grundejerforeninger, boligforeninger, råd, handelsstandsforeningen, investorer og ejendoms-mæglere.

Byrådet får den samlede udviklingsplan til godkendelse på mødet den 28. marts 2019. Når udviklingsplanen er godkendt skal der laves lokalplan for området.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128