23948sdkhjf

Nyt P-hus i Ørestad Syd

Udviklingsselskabet By & Havn er i gang med at forberede et nyt parkeringshus, som forventes at stå færdigt i 2013.
Københavns Kommune har netop givet tilladelse til, at der kan etableres to nye terrænparkeringspladser i Ørestad Syd med plads til i alt ca. 400 biler.

De to nye p-pladser er midlertidige – foreløbig for en periode på 5 år – og beslutningen medfører, at et areal nord for Stævnen, hvor der i dag er anlagt en midlertidig p-plads, bliver frigivet til byggeri af et nyt moderne P-hus.

Anlægget får plads til ca. 700 biler og forventes at stå færdigt i 2013. Så snart de formelle byggetilladelser er modtaget, vil By & Havn gå i gang med anlægsarbejdet:

- Første skridt er at anlægge de to terrænpladser henholdsvis nord og vest for 8-Tallet – det kan vi gøre på et par måneder. Herefter går vi i gang med forberedelserne til byggeri af det nye p-hus. Vi sigter på, at p-huset skal stå færdigt allerede i 2013, og derfor går vi allerede nu i gang med de indledende øvelser, geotekniske undersøgelser, prækvalifikation og udbud, siger havnebygmester og anlægschef i By & Havn, Hans Vasehus Madsen.

Det nye p-hus i Ørestad vil blive ejet, drevet og vedligeholdt af By & Havn, ligesom det er tilfældet med bydelens øvrige p-huse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109