23948sdkhjf

NCC Construction fortsætter fremgangen

Den danske del af NCC-koncernen melder om vækst i både ordreindgang, omsætning og driftsresultat i årets 1. kvartal.
NCC Construction Danmark realiserede i 1. kvartal 2011 en nettoomsætning på 579 mio. kroner, og det er en fremgang på hele 148 mio. kroner i forhold til samme periode sidste år.

Samtidig er driftsresultatet øget fra 16 til 28 mio. kroner, mens ordreindgangen beløb sig til 884 mio. kroner. Det er hele 126 mio. kroner – eller 17 % – mere end i 1. kvartal 2010:

- Vi oplever en stigende ordreindgang og en sund indtjening i første kvartal. Dermed fortsætter vi den positive udvikling fra 2010, siger adm. direktør Torben Biilmann, der samtidig fremhæver, at virksomhedens fokus på at sikre bygbarhed og risikostyring ser ud til at bære frugt:

- Det er stadig et svært marked, men vi oplever det som positivt, at stadig flere kunder vælger at lægge vægt på mere end blot prisen, når de udbyder projekter. Samtidig noterer vi os med tilfredshed, at der er god aktivitet på en række områder. Eksempelvis inden for energi-renovering af ejendomme, projekter inden for sundhedssektoren samt på anlægs- og infrastrukturområdet, fortsætter han.

Tilbagegang hos moderselskab
Mens det er fremgang, der præger overskrifterne hos NCC Danmark, peger pilen den anden vej for moderselskabet NCC AB.

Her er omsætningen faldet fra 9.685 til 8.533 mio. SEK, og det har medført et kvartalsresultat på -238 mio. SEK – en nedgang på 100 mio. SEK i forhold til sidste år. Ordreindgangen er også faldet – fra 14.004 til 12.398 mio. SEK.

Den økonomiske udvikling i NCC Construction Danmark A/S
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125