23948sdkhjf

Tag-eksperten udvider med ny afdeling

Rådgivningsvirksomheden øger aktiviteterne i Nordjylland og åbner derfor en lokalafdeling i Aalborg. Leder af afdelingen bliver arkitekt Jesper Sørensen.
Jesper Sørensen er uddannet civilingeniør i arkitektur og har drevet entreprenørvirksomhed og tegnestue i Aalborg siden 2005.

Tag-eksperten har i snart fire år fungeret som bindeled mellem boligejere og lokale håndværkere i forbindelse med udskiftning af tegltag, og virksomheden har allerede afprøvet sit koncept på en række tagsager i Aalborg.

Boligejerne tog så godt imod rådgivningskonceptet, at det udløste beslutningen om at åbne en egentlig afdeling i Danmarks 4. største by:

- Tag-eksperten har et godt koncept, der efter min mening giver boligejerne nogle væsentlige fordele i forhold til, hvis de selv tager kontakten direkte til håndværkerne, siger Jesper Sørensen.

Tæt samarbejde med lokale håndværkere
Tag-ekspertens projekter gennemføres i samarbejde med et netværk af lokale håndværkere. Blandt disse er Tømrermester Jes Knudsen fra Hals, der glæder sig til samarbejdet:

- Det sparer mig for tid på kundemøder og tilbudsgivning. Og alle materialer og arbejder står detaljeret beskrevet i kontrakten på forhånd, så der ikke opstår usikkerhed hos kunden om, hvad der er indeholdt i prisen, siger Jes Knudsen.

Tag-eksperten er stiftet i 2007 og har hovedkontor i Søborg uden for København. Virksomheden har siden starten rådgivet over 200 boligejere i forbindelse med udskiftning af tegltag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11