23948sdkhjf

MT Højgaard foran mulig splittelse

Ejerskabet omkring entreprenørvirksomheden kan igen komme i spil, efter at den ene delejer har solgt sin del af malerforretningen Dyrup.
Selv om entreprenørkoncernen Monberg og Thorsens salg af malervareforretning Dyrup endnu ikke er endeligt bekræftet, har det allerede genoplivet snakken om en deling af ejerskabet i MT Højgaard.

Monberg og Thorsen ejer 46 procent af aktierne i selskabet, mens de resterende 54 procent ejes af Højgaard Holding.

Og bestyrelsesformand for både sidstnævnte og MT Højgaard, Helge Israelsen, er ikke afvisende over for en fremtidig deling.

- Det er oplagt, at det er relevant på ny at overveje strukturen i ejerskabet af MT Højgaard, efter at Monberg og Thorsen har solgt Dyrup, siger Helge Israelsen til Ritzau Finans.

Historisk betinget ejerskab
En deling af ejerskabet har tidligere været på tale, men er blevet obstrueret af blandt andet Monberg og Thorsens ejerskab af Dyrup.

Til gengæld har Højgaard Holding ikke andre nævneværdige aktiviteter end ejerskabet af MT Højgaard. Og det har altså skabt fornyet liv i den tidligere diskussion.

- Ejerforholdene har sin historiske forklaring, men nu må MT Højgaard overveje, hvad vi vil gøre, og jeg kan naturligvis ikke sige, hvad konklusionen vil blive, fastslår Helge Israelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112