23948sdkhjf

Nye sigtede i sag om byggekartel

Bagmandspolitiets efterforskning har ført til, at antallet af sigtelser i den københavnske kartelsag nu er oppe på 12.
I slutningen af februar iværksatte Bagmandspolitiet en omfattende ransagning af ni mellemstore byggefirmaer i hovedstadsområdet.

Baggrunden var en mistanke om, at firmaerne havde koordineret deres tilbud på 50 byggeopgaver, alle i niveauet 10-80 mio. kroner.

Siden har myndighederne fortsat efterforskningen, og politiinspektør Bent Isager-Nielsen fra Statsadvokaten for særlig Økonomisk Kriminalitet (SØK) oplyser nu til dagbladet Licitationen, at yderligere tre virksomheder er sigtet i sagen:

- Vi er i fuld gang med en intens og meget omfattende efterforskning på området. Og sagen har nu udviklet sig yderligere, og det har gjort, at vi nu har rejst flere sigtelser, siger Bent Isager-Nielsen, der ikke afviser, at sagen kan vise sig at blive endnu mere omfattende.

Ingen navne
Med den seneste udvikling er det totale antal sigtelser oppe på 12. Sagen involverer 11 virksomheder og deres direktører. I én af virksomhederne er der rejst to sigtelser.

Ifølge Licitationen har Bagmandspolitiet ransaget firmaernes regnskaber og beslaglagt en del dokumenter og harddiske. Politiinspektør Bent Isager-Nielsen ønsker ikke at afsløre navnene på de sigtede.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094