23948sdkhjf

Rødovre-entreprenør slutter året med opgavetrio

PNP Byg rundet 2018 af med at indgå kontrakt på hele tre nye opgaver. 

- På Frederiksberg, hvor vi i efteråret afsluttede renovering af Den Sønderjyske By for Frederiksberg Boligfond og SBS Byggerådgivning A/S, forsætter vi samarbejdet med facaderenovering og udskiftning af vinduer på 156 boliger i Lindehuset, siger ejer og direktør Carsten Jensen fra PNP Byg. 

I forlængelse af en netop afsluttet tagudskiftning i Lombardigade i København fortsætter Rødovre-entreprenøren også samarbejdet med Kuben Management. Nu med udskiftning af 3.500 kvm tegltag på bebyggelse AB Brillerne i Holte. 

- Endelig fortsætter vi efter at have afsluttet arbejdet med nyt tag på Vindingehallen vores samarbejde med Roskilde Kommune, hvor vi med kommunen som bygherre og Constructa A/S som rådgiver skal udskifte 1.100 kvm tegltag på Henrik Nielsens Vej, tilføjer Carsten Jensen. 

PNP Byg fortsætter vækstkurven og lander sit hidtil bedste resultat.  PNP Byg, som er specialiseret inden for energioptimering af klimaskærme, vindues- og tagudskiftninger samt facaderenoveriner, kunne tidligere i år fremlægge et regnskab med fremgang – de femte i streg. 2017 bød således både på indtjeningsfremgang og en bundlinje på 26,1 millioner kroner før skat - med næsten 10 millioner bedre end året før.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11