23948sdkhjf

Lindpro med utilfredsstillende regnskab

Opdateret: Installatørvirksomheden præsterede tilbagegang i både omsætning og resultat for andet år i træk med regnskabet for 2010.
Building Supply bragte tidligere på dagen en nyhed om Lindpros regnskab. Heraf fremgik det, at virksomheden havde oplevet nedgang i omsætningen tre år i træk samt at Lindpro i år kunne fejre 10 års jubilæum som selvstændig virksomhed.

Dette er beklageligvis ikke korrekt. Fra 2007 til 2008 oplevede Lindpro en omsætningsmæssig fremgang, ligesom det først er til august næste år, installatørvirksomheden kan fejre sit 10 års jubilæum.

Building Supply beklager fejlene og bringer her en rettet udgave af artiklen:


Installatørvirksomheden Lindpro kom ud af 2010 med nedgang i både omsætning og resultat for andet år i træk.

Således måtte Lindpro notere en nedgang i omsætning fra 941 til 891 mio. kr., mens resultatet af den primære drift (EBIT) blev reduceret fra 21,6 mio. kr. til blot 2,3 mio. kr. i 2010.

- Det realiserede resultat afviger negativt i forhold til forventningerne og kan derfor ikke betragtes som værende tilfredsstillende, konstaterer ledelsen selv i sin beretning.

Forventer øget indtjening i 2011
Lindpro-ledelsen peger selv på et generelt faldende aktivitetsniveau i installationsbranchen, hård konkurrence og overkapacitet som de primære årsager til det skuffende resultat.

Installatørvirksomheden har tidligere iværksat planen ”Det udviklende Lindpro” for det strategiske arbejde i perioden fra 2009 til 2012.

Heri vægtlægger Lindpro blandt andet at optimere arbejdsprocesser og projektledelse samt at udnytte stordriftsfordele, så man kan blive den mest veldrevne el-installatørvirksomhed på markedet.

Om forventningerne til 2011 skriver Lindpro-ledelsen konkret i årsregnskabet:

- Forventningen er, at markedet stabiliseres samt at indtjeningen for 2011 ender på et højere niveau end 2010. Ordrebeholdningen udgør 756 mio. kr. ved indgangen til 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096