23948sdkhjf

Ny direktør for Byggeri på Teknologisk Institut

Mette Glavind er pr. 1. maj 2011 tiltrådt som direktør for Byggeridivisionen ved Teknologisk Institut. Hun afløser den tidligere direktør Bjørn Lykke Jensen.
Mette Glavind blev ansat på Teknologisk Institut i 1992 og har været centerchef for beton-afdelingen siden 2002.

Som direktør skal Mette Glavind fremover varetage den overordnede ledelse af syv centre inden for byggeridivisionen: Beton, Indeklima & Bygningsundersøgelser, Murværk & Byggekomponenter, Nyindustrialisering, Svømmebadsteknologi, Tekstil samt Træ & Miljø:

- Vi ser et stort behov for også i fremtiden at udvikle vores fokus på byggeriet og fortsat at kunne tilbyde både rådgivning, udvikling og prøvning målrettet denne branche. Derfor har vi valgt Mette Glavind, der tidligere har bevist, at hun har et godt indgreb med virksomhederne, siger adm. direktør Søren Stjernqvist fra Teknologisk Institut.

Masser at tage fat på
Mette Glavind er kendt for sin evne til at sikre samarbejdet mellem universiteterne, Teknologisk Institut og byggebranchen, og i marts måned modtog hun Beton Prisen 2011 for sit arbejde på området.

Den nyudnævnte direktør glæder sig til de kommende udfordringer som leder af byggeri-divisionen, og der er mange opgaver at tage fat på, understreger hun:

- Vi har eksempelvis en styrke i kraft af vores mange eksperter i byggematerialer. Deres viden er der brug for både i og uden for Danmark. Så der er masser at tage fat på – specielt i en tid, hvor mange danske små og mellemstore virksomheder har mange udfordringer på et globalt marked med internationale konkurrenter, og hvor der er store samfundsdagsordener som energi, bæredygtighed og infrastrukturbyggerier, fortæller hun

Mette Glavind er 47 år og uddannet civilingeniør i byggeri på DTU i 1989 suppleret med en ph.d. grad fra samme sted. Hun har en lederuddannelse fra Harvard Business School (General Management Program).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079