23948sdkhjf

Nyt stort underskud i JVK Group

Selskabet bag Jydsk Vindueskompagni og vinduesfabrikken 3Top kom ud af 2010 med et minus på over 16 mio. kroner.
2010-resultatet er stort set på niveau med året før, og samlet set har JVK Group nu tabt over 75 mio. kroner i løbet af en treårig periode.

Af det samlede underskud i 2010 tegner Jydsk Vindueskompagni sig for -8,6 mio. kroner, mens 3Top Vinduesfabrikken har realiseret et underskud på -9,2 mio. kroner.

JVK-ledelsen konstaterer i sit nyligt offentliggjorte årsregnskab, at underskuddet er væsentligt højere end det forventede, og udviklingen i 2010 betegnes derfor som utilfredsstillende.

I 2011 forventer JVK en væsentlig stigning i nettoomsætningen, og det giver tro på, at underskud kan vendes til overskud. Ved udgangen af 2010 udgjorde JVK’s egenkapital godt 11,7 mio. kroner, og ledelsen vurderer, at koncernens likvide behov er dækket året ud:

- Likviditetsbudgettet viser, at der er tilstrækkelig likviditet til at dække likviditetsbehovet i 2011 under forudsætning af, at det estimerede resultat for den resterende del af året realiseres. Ledelsen forventer, at estimatet kan realiseres, skriver JVK Group i sin ledelsesberetning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078