23948sdkhjf

HHM indleder nyt byggeri i Holte

I sidste uge gik spaden i jorden til et kombineret aktivitetscenter og daghjem på 1.600 m² i Holte. Projektet er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter.
I september 2010 kunne HHM underskrive kontrakten på byggeriet af Holtes nye, kombinerede aktivitetscenter og daghjem.

Hillerød-virksomheden vandt projektet i totalentreprise sammen med Vilhelm Lauritzen Arkitekter, Niras og Brandt Landskab, og fredag den 6. maj var der første spadestik på byggeriet, der opføres i lavenergiklasse 1:

- Vi har ikke valgt det billigste forslag, men derimod det forslag, der på alle kriterier var det bedste, så alt i alt får vi rigtig meget for pengene, siger borgmesteren i Rudersdal Kommune, Erik Fabrin, der fik æren af at føre spaden.

Meget høj funktionel og arkitektonisk kvalitet
Det samlede anlægsbudget udgør 38 mio. kroner, og når centret indvies i slutningen af 2012, forventes ca. 100 borgere dagligt at bruge de nye og moderne faciliteter til træning, aktiviteter og samvær.

Byggeriet opføres i to etager med hvidpudsede facader og flade, grønne tage med græsbeplantning. Mod den nærliggende S-bane etableres en stor fælles terrasse med udgang til haveanlægget, som blandt andet skal rumme træningshave. På 1. sal etableres tagterrasse med udsigt over Vejlesø.

Rudersdal Kommune oplyser på sin hjemmeside, at det vindende projekt udmærker sig særligt ved at være af meget høj funktionel og arkitektonisk kvalitet. Kommunen fremhæver blandt andet, at den foreslåede indretning sikrer stor fleksibilitet og synergi mellem de to funktioner, som huset skal rumme – nemlig aktivitetscenter for aktive ældre borgere og daghjem for ældre borgere med behov for støtte i hverdagen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188