23948sdkhjf

Toppen er nået i Nordhavnen

Med et rejsegilde markerer udviklingsselskabet By & Havn, at tagkonstruktionen på lavlageret ved Unicef’s kommende verdenslager nu er rejst.
Netop nu er E. Pihl & Søn i færd med at bygge et nyt, fuldautomatisk lager for Unicef i Københavns Nordhavn.

I dag ligger Unicef’s verdenslager på Marmormolen, men som led i byudviklingen af området – og som en del af den nye FN By – opføres en ny, moderne lagerbygning i Nordhavnen:

- Samlingen af FN’s aktiviteter i én samlet FN By er en god idé for FN og en god idé for København. Og byggeriet af både kontorfaciliteter og højteknologisk lager er også en stor og spændende opgave, som vi i By & Havn har påtaget os. Jeg er overbevist om, at vi vil blive stolte af resultatet, siger adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen fra By & Havn, der er bygherre på projektet.

Godt samarbejde under hele forløbet
Verdenslageret består af et højlager og et lavlager med tilhørende administration og kontor. Højlageret er 24 meter højt og en slags væg-beklædt stålreol, der kan rumme ca. 37.000 US- eller EUR-paller.

Højlageret er fuldautomatisk og ikke beregnet til menneskehænder. Det er lavlageret til gengæld, hvor der indrettes sektioner til modtagelse, pakkeri og forsendelse samt en ekstra sektion til opbevaring af paller.

Byggeriet udføres som totalentreprise af E. Pihl & Søn, som dermed blandt andet står for koordinering mellem rådgiverne og koordinering på selve byggepladsen. Torsdag kl. 13.00 fejres rejsegildet, der markerer, at tagkonstruktionen på lavlageret nu er rejst:

- Trods den tidlige og meget hårde vinter i 2010 og begyndelsen af 2011 er det lykkedes at nå i mål med et færdigt råhus til Unicef’s nye lavlager og tilhørende administrationslokaler til tiden. Det har krævet god planlægning og samarbejde på tværs af alle medarbejdergrupper og eksterne parter, og derfor er vi også glade for det fine samarbejde, vi har haft med bygherre og bygherrerådgiver under hele forløbet, siger underdirektør Bo Svendsen fra E. Pihl & Søn.

Når lageret står færdigt den 1. januar 2012, udlejer By & Havn det til Udenrigsministeriet, som fremlejer til Unicef.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109