23948sdkhjf

Dobbeltfejring på friplejehjem

Et friplejehjem med 72 plejeboliger er under opførelse på Bavne Ager i Gilleleje. JFP totalentreprenør på det 6.500 kvm store byggeri, ATP Ejendomme er bygherre, og OK-Fonden lejer. Projektet er udviklet i samarbejde med Arkitektfirmaet MW, Dominia samt Møller og Grønborg. 

Spaden gik i jorden tilbage i maj i år. Fredag den 14. december var der indbudt til rejsegilde. 

Ved rejsegildet greb ATP Ejendomme der deltog som bygherre, muligheden for at rose håndværkerne for 100 arbejdsdage uden ulykker.

Boliger til forskellige beboere
Friplejehjemmet kommer udover plejeboligerne til at indeholde cafe, spa, wellness og lokaler til ergo- og fysioterapi samt terrasser, frugthave og et stisystem, der skal animere til korte gåture i området.

Friplejehjemmet i Gilleleje skal også kunne rumme beboere med demens, som bl.a. sikres ved en demensring rundt om plejehjemmet samt forskellige sikringsforanstaltninger inden døre.

Byggeriet kommer til at bestå af to kvadratiske bygningskroppe med hver sin gårdhave. Projektet omfatter også etablering af p-plads, terrasser, frugthave og et stisystem, der animerer til kortere eller længere gåture i de grønne omgivelser.

Byggeriet forventes færdigt i 4. kvartal 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11