23948sdkhjf

100 millioners kulturbyggeri skærer et halvt år af tidsplanen

Dansk Halbyggeri har de seneste måneder støbt fundament under kultur- og kongrescentret Tinghallen i Viborg, hvor firmaet har totalentreprisen på en omfattende ombygning og udvidelse.

Arbejdet glider så godt, at projektet nu ventes at stå klar om 11 måneder – et halvt år tidligere end planlagt. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad. 

- Det hører til sjældenhederne, når byggerier til 100 millioner kroner bliver færdigt seks måneder før planlagt. Jeg er derfor meget tilfreds med, at etableringen af det nye kultur- og kongrescenter stadig er så langt forud for den oprindelige tidsplan, således at vi stadig forventer, at den nye Tinghal kan slå dørene op allerede 1. december 2019. Her skylder vi stor ros til vores entreprenør, som har godt styr på projektet, der kører som på skinner, siger Mads Panny, formand for kultur- og fritidsudvalget i Viborg Kommune, til avisen. 

Samlet omfatter projektet cirka 5.500 kvm ombygning og cirka 2.100 kvm tilbygning - herunder blandt andet en omfattende ombygning af den eksisterende sal, ombygning og udvidelse af foyer, opførelse af ny lille sal og anlæggelse af en cirka 2.000 kvm stor forplads.

Som led i ombygningen af området ved Tinghallen, Viborg Stadion og Viborg Stadionhal opføres også et 12 etagers hotel med 150 værelser. Det projekt står Bach Gruppen for.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11