23948sdkhjf

Svært år i udsigt for gulvvirksomhederne

I Gulvsektionen under Dansk Byggeri forventer man, at medlemmerne bliver nogle af de sidste til mærke fremgang i ordrebøgerne.
Fredag den 6. maj dannede Vejlefjord Hotel rammen om de årlige generalforsamlinger i brancheorganisationerne Gulvsektionen og Gulvbranchen.

Efter tre år med store fald i beskæftigelsen forventer Dansk Byggeri i 2011 en stabilisering af niveauet, mens der i 2012 er udsigt til en svag stigning i bygge- og anlægsaktiviteten.

Hos Gulvsektionen forventer man dog ikke umiddelbart, at fremgang kommer til at præge overskrifterne hverken i år eller næste år. Det fremgår af organisationens trykte beretning, hvor formand Michael Lund Kristensen blandt andet skriver:

- Gulvsektionens medlemmer er ikke gået fri af krisen og vi er nok nogle af de sidste i fødekæden, som vil kunne mærke et spirende ’forår’ med flere ordrer i bogen og mere aktivitet på byggepladserne.

Vellykket Gulv10
Under generalforsamlingerne på Vejlefjord Hotel lagde såvel Michael Lund Kristensen som formands-kollega Christian Strøm vægt på, at 2010 blandt andet vil blive husket for et par vellykkede arrangementer.

Michael Lund Kristensen fremhævede her DM i Skills i Odense som en stor succes, mens Christian Strøm kunne berette om en meget tilfredsstillende gulvmesse, der blev afviklet i samarbejde med Messecenter Herning:

- Messen blev et tilløbsstykke for branchen, og den viste Gulvbranchens enestående sammenhold. På Gulv10 var der fokus på nye og innovative materialer og bæredygtighed, sagde Christian Strøm ifølge Dansk Byggeris nyhedsbrev.

I alt 1.088 fagfolk besøgte messecentret i løbet af tre dage, og i lyset af, at der var tale om en lukket fagmesse, betegner Gulvbranchen besøgstallet som tilfredsstillende. Dog kunne man godt have tænkt sig flere arkitekter og andre rådgivere blandt de besøgende.

I 2011 står der blandt andet strategisk arbejde på dagsordenen hos såvel Gulvbranchen som Gulvsektionen, og de to organisationer forventer at præsentere nye handlings- og strategiplaner for medlemmerne i 2012.

Genvalg til bestyrelserne
I Gulvsektionen blev Michael Lund Kristensen (BT Gulve) genvalgt som formand, og der var også genvalg til næstformand Søren Hovgaard Christiansen (Tæppeland Erhverv). De øvrige medlemmer af bestyrelsen er Tonny Kruse (Burcharth Gulventreprise A/S) og Michael Nielsen (Em. Meyers Eftf. A/S).

I Gulvbranchen blev alle bestyrelsesmedlemmer, der var på valg, genvalgt. Det gælder næstformand Jens Christian Iversen (Forbo Flooring), Carsten Vilhelmsen (Dana Tæpper og Gulvbelægning) samt Mads Lindegaard (Ege Contract A/S). Bestyrelsen består herudover af formand Christian Strøm (Charles Christensen), Geir Tangen Nerhus (Casco Byglim A/S) og Bendix Jæger (Svendborg Gulvbelægning).

Find årsberetningerne fra Gulvsektionen og Gulvbranchen på www.gulvbranchen.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079