23948sdkhjf

Vinduesfabrik fra plus til minus

Bøjsø Døre & Vinduer, der har speciale i koblede vinduer, måtte indkassere et underskud på 1,8 mio. kroner i 2010. ”Meget utilfredsstillende”, lyder det fra virksomhedens ledelse, som dog ser positivt på 2011.
Bøjsø Døre & Vinduer måtte i 2010 se indtjeningen falde for tredje år i træk. Resultatet er et underskud på -1,8 mio. kroner mod et overskud på 0,77 mio. kroner året før.

Ledelsen betegner årets udvikling som ” meget utilfredsstillende ” og fremhæver blandt andet vigende omsætning, forsinket produktionsmæssig tilpasning og oprustning i salgsafdelingen som årsager til det negative resultat.

Hertil kommer de stigende krav på energiområdet, hvilket har medført øgede omkostninger til videreudvikling af virksomhedens produktsortiment:

- Regnskabsåret har været præget af en øget produktudvikling på energioptimering, som har medført væsentlige ekstraomkostninger på både løn og materialer, skriver Bøjsø blandt andet i sin ledelsesberetning.

Overskud på driften i 2011
I 2011 er Bøjsø kommet fornuftigt fra start, og virksomheden har fulgt det udarbejdede budget i årets første to måneder. Ordrebeholdningen er tilfredsstillende, og ledelsen forventer at opnå sorte tal på driften:

- På baggrund af den eksisterende ordrebeholdning er det ledelsens vurdering, at selskabets produktion også i de kommende måneder kan følge det budgetterede, skriver Bøjsø.

Selskabet havde ved årets afslutning en egenkapital på 3,95 mio. kroner, hvilket svarer til 15,5 % af balancesummen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093