23948sdkhjf

Nordatlantisk Hus er sendt i udbud

En netop udskrevet totalentreprise-konkurrence skal give Færøerne, Grønland og Island en ny og synlig platform i Odense.
- Et multifunktionelt hus, der kan være et kulturelt samlingspunkt og unikt mødested for danske og nordatlantiske borgere både på et folkeligt og professionelt plan.

Det er ønsket fra Nordatlantisk Hus i Odense og Boligforeningen Kristiansdal, der i fællesskab har udbudt opførelsen af et nyt Nordatlantisk Hus i Odense.

Huset ventes at omfatte 2.600 m² plus kælder og skal indeholde faciliteter for administration, møder, undervisning, kulturarrangementer, restaurant/cafe samt ungdomsboliger. Det skal ligge på hjørnet af Byens Ø på havnen i Odense.

Den nordatlantiske natur og elementerne
Projektet er udbudt i totalentreprise, og ønsket er, at såvel bygning som udearealer får en kraftig signalværdi:

- Nordatlantisk Hus skal signalere Nordatlanten i både arkitektur, udeareal og materialevalg. Den nordatlantiske natur og elementerne – vand, lys, ild og jord – afspejles i arkitekturen og inddrages aktivt i bygningen. Materialer og æstetiske kvaliteter skal bære præg af Nordatlanten og signalere de tre kulturer, Huset har rødder i, oplyser bygherrerne i forbindelse med udbuddet.

Det er planen at give fem aktører mulighed for at byde på kontrakten, som tildeles med afsæt i entreprenørernes nøgletal og referencer fra lignende byggeri i havnemiljøer.

Fristen for at komme i betragtning til projektet er den 21. juni 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11