23948sdkhjf

City Lak A/S lander ordre fra MT Højgaard

Den sydjyske overfladebehandler skal brandsikre stålkonstruktionerne i Musikkens Hus i Aalborg.
Netop brandmaling har været et strategisk satsningsområde for Middelfart-virksomheden i de seneste par år, og her har man blandt andet sigtet mod at komme ind i varmen hos de store entreprenører.

- Der har vist sig, at vores rammer er gode til at lave den slags. Dels har vi meget udendørs plads og dels store indendørsanlæg, og det er en proces, der netop er meget pladskrævende. I den forbindelse spiller vores placering mindre end 1 km fra den fynske motorvej også en rolle. Vi kan nemt og hurtigt håndtere de store emner, lyder det fra direktør Karl Aage Nielsen.

Arbejde til et år
Opgaven fra MT Højgaard på Musikkens Hus er en af de mere markante hos City Lak A/S, og den kommer til at lægge beslag på en pæn del af kapaciteten hos Middelfart-virksomheden i den kommende tid.

- Vi har indgået aftalen her i foråret, og jeg forventer, at vores del af arbejdet vil strække sig over det kommende år, siger Karl Aage Nielsen.

Udvider sandblæse-anlæg
City Lak A/S er certificeret til at arbejde med flere af de kendte brandmalinger, og for at bakke satsningen op, har man nu investeret i en udvidelse af virksomhedens sandblæsningsanlæg, da netop sandblæsning er en populær forbehandling af emnerne inden selve malingen.

Udvidelsen betyder blandt andet, at City Lak A/S nu kan tage større emner – helt op til 20 meter i længden og 6x6 meter i højde og bredde.

- Og nu har vi mulighed for at sandblæse i to blæsekabiner og med fire anlæg af gangen, og det betyder, at vi er klar til at gå i samarbejde med de store spillere på markedet, når det gælder overfladebehandling, sandblæsning, metallisering og selvfølgelig også lakering, siger Karl Aage Nielsen og understreger, at investeringen ikke udelukkende skal ses som led i satsningen inden for brandmaling, men som en følge af den stigende efterspørgsel, City Lak A/S oplever fra industrien generelt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141