23948sdkhjf

Dansk Boligbyg ansætter fem nye medarbejdere

Der er vind i sejlene hos entreprenørvirksomheden Dansk Boligbyg a/s, som de seneste uger har styrket organisationen med fem nye medarbejdere.
<<< Peter Sommer Nielsen, 43 år, er ansat som projektleder, og han har fra starten ansvaret for færdiggørelsen af 16 boliger i Årslev med Domea som bygherre. Han er uddannet bygningskonstruktør i 1995, og har solid erfaring med såvel bygeledelse som projekteringsledelse.



Lau Zaar, 52 år, er ansat som projektleder. Han er udlært tømrer og bygningskonstruktør, og har flere års erfaring som bygge- og projektleder, hvor han har været med til at bygge og renovere mange typer af byggerier i totalentreprise. >>>



<<< Martin Bendix Eriksen, 33 år, er ansat som projektleder. Han er uddannet maskinsnedker og bygnings-konstruktør, og har flere års erfaring som byggeleder og projektleder - senest hos Bastian Gruppen i Horsens.



Ulrik Bisgaard Matthesen, 36 år, er ansat som projektleder. Han er uddannet bygningskonstruktør, og skal fra starten arbejde med opførelsen af 151 almene boliger som rækkehuse i 2 plan i en ny boligudstykning i Stavtrup vest for Århus med ALBOA, Almen Boligorganisation Aarhus, som bygherre. >>>



<<< Ole Simonsen, 36 år, er ansat som byggeleder. Han er uddannet bygningskonstruktør i 2010 og for Brabrand Boligforening skal han arbejde sammen med en projektleder om opførelsen af 43 lavenergi boliger i 2 plan i Solbjerg ved Århus med et samlet areal på 4.400 m2.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094