23948sdkhjf

Jeudan med stor fremgang

Den sjællandske ejendomsvirksomhed har i første kvartal formået at øge både omsætningen og driftsresultatet.
Med et resultat før skat på 282 mio. kr. (heraf urealiserede gevinster netto på 209 mio. kr.) for årets første tre måneder, kom ejendomsvirksomheden Jeudan markant bedre ud af det første kvartal end sidste år, hvor resultatet var på bare 35 mio. kr.

Også omsætningen oplevede et gevaldigt løft i første kvartal af 2011, hvor den endte på 272 mio. kr. – en stigning på 26 procent.

Endelig var driftsresultatet (EBVAT) på 73 mio. kr., hvilket er en stigning på 42 procent i forhold til samme periode sidste år.

- Regnskabet viser god vækst på toplinjen og større fremgang på bundlinjen. Resultatet er på linje med forventningerne ved årets begyndelse og er i tråd med de senere års udvikling, siger Niels Heering, bestyrelsesformand for Jeudan.

Stigende efterspørgsel på gode lejemål
Jeudan noterer sig desuden, at virksomhedens udlejningsprocent holder sig højt oppe og ved kvartalets udgang lå på 96,3 procent.

At finanskrisen er ved at slippe sit tag i erhvervslivet ses ved, at udlejningsprocenten for kontorejendomme i Storkøbenhavn nu er i stigning efter et par år med nedgang.

- Vi mærker en rimelig god efterspørgsel efter velbeliggende og velordnede lejemål i hovedstaden. Forventningerne til den økonomiske udvikling er blevet lysere. Flere virksomheder oplever atter fremgang, og det omsætter sig i investeringer, udvidelser og flytninger til nye lokaler, siger Jeudans administrerende direktør Per W. Hallgren.

For hele 2011 venter Jeudan-ledelsen en uændret omsætning på cirka 1,1 mia. kr. og et driftsresultat (EBVAT) på over 300 mio. kr., svarende til en stigning på ca. 20 procent i forhold til 2010, hvor fremgangen var på 40 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109