23948sdkhjf

Rubow Arkitekter vinder eksklusivaftale

Rubow Arkitekter har, sammen med underrådgivere Krydsrum og WSP, vundet en fireårig eksklusiv rammeaftale med Statens Serum Institut (SSI).

Aftalen omfatter transformation, modernisering, renovering og vedligeholdelse af SSIs 55.000 kvm store bygningsportefølje fordelt på 80 bygninger. Derudover omfatter aftalen strategisk udvikling af det 11 hektar store Campusområde på Artillerivej i København, herunder også fortætning i form af tilbygninger og nybyggeri.

Den markante bebyggelse, på det tidligere kaserneområde mellem Amager Boulevard og Njalsgade, rummer både kontorer og laboratorier samt forsknings- og produktionsfaciliteter i attraktive omgivelser. 

- Vi glæder os til at udvikle SSI’s Campus over de næste fire år, og ser store potentialer i det tætte samarbejde, vi får mulighed for at opdyrke i en langsigtet samarbejdsaftale som denne,  siger Helene Skytte Olesen, arkitekt maa og associeret partner hos Rubow Arkitekter. 

Arkitektfirmaet vil, i samarbejde med underrådgiverne, varetage arkitektrådgivning, projekterings- og IKT-ledelse, byggeledelse, bygherrerådgivning samt landskabsarkitektrådgivning fra byggeprogram og ideoplæg til aflevering og gennemgang af færdigt byggeri.

SSI har allerede rekvireret den første opgave. En smuk og bevaringsværdig kasernebygning skal transformeres fra lager til kontorformål.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157