23948sdkhjf

Boligselskab forhandler om konkursramte luksusboliger

Mere end ti år efter, at de første etaper af boligprojektet Solsiden i Juelsminde blev opført, vil Lejerbo gøre arbejdet færdig. Det skriver Horsens Folkeblad.

- Vi forhandler lige nu med ejeren af grunden (Juelsminde Kyst Aps, red.), og når handlen falder på plads, skal projektet i EU-udbud. I bedste fald kan vi gå i gang med byggeriet til efteråret, siger Andreas Sandberg, projektleder i Lejerbo, til avisen.

Byggeriet med 56 lejligheder løber op i anslået 100 millioner kroner. 

De tre punkthuse i fire etager, Lejerbo nu vil opføre, er i stil med de eksisterende seks punkthuse. Lejlighederne bliver dog mindre – i gennemsnit 89,3 kvm. Der bliver tale om to- tre- og fireværelseslejligheder

Historien om Solsiden 

Selskabet Solsiden A/S fik opført seks af ni påtænkte punkthuse på Kystvejen i Juelsminde i 2005 og 2007. Kun fundamentet til tredje etape blev støbt i 2008. I 2010 gik Solsiden så konkurs. Kombinationen af finanskrisen og retssager om mangler i byggeriet var med til knække firmaet. 

Selskabet Juelsminde Kyst købte i 2014 Solsidens tredje etape. Byggeplanerne blev dog heller ikke dengang til virkelighed. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096