23948sdkhjf

CG Jensen forventer 40 % vækst i 2011

Efter et svært 2010 ser Glostrup-entreprenøren nu igen positivt på mulighederne. I årets første fire måneder er funktionærstaben udvidet med 20 %.
CG Jensen måtte i det forgangne år se indtjeningen falde fra 17,4 til 0,4 mio. kroner før skat, men trods tilbagegangen betegner adm. direktør Michael S. Larsen alligevel 2010 som et positivt år:

- CG Jensen kom ud af 2010 på et styrket grundlag. Vi har investeret og står foran at kunne høste frugten af disse investeringer. Vi er med på flere store infrastrukturopgaver, og ordrebeholdningen ultimo 2010 svarede til ni måneder mod seks måneder året før, siger han.

Resultatet på 0,4 mio. kroner er mindre end forventet, men Michael S. Larsen peger på, at det i årets løb er lykkedes at forbedre en række andre nøgletal. Den kortfristede gæld er således nedbragt fra 59,9 til 35,3 mio. kroner, mens virksomhedens soliditet er forbedret fra 34,1 til 36,1 %.

Satsning på hoved- og totalentrepriser
Da alt så mørkest ud, valgte CG Jensen at udvide aktiviteterne ved at tilbyde kunderne totalløsninger på bolig- og erhvervsprojekter, og det er en afgørende årsag til, at firmaet nu igen forventer vækst:

- Vi kendte nogle dygtige projektledere med erfaring og kompetencer inden for totalentrepriser og fik dem ansat til at gennemføre strategien, og nu ser vi resultatet af satsningen. Vi forventer i 2011 at runde en omsætning på 100 mio. kroner på hoved- og totalentrepriser inden for bolig- og erhvervsbyggeri, svarende til ca. 20 % af vores samlede omsætning. Samlet set, forventer vi en vækst i 2011 i omsætningen på 40 %, siger Michael S. Larsen.

Fremgangen har også betydet en udvidelse af medarbejderstaben. I 2010 beskæftigede CG Jensen gennemsnitligt 183 medarbejdere, men i de første fire måneder af 2011 har virksomheden udvidet staben af funktionærer med 20 %, og Michael S. Larsen forventer yderligere ansættelser fremadrettet.

Projekter i 2010
CG Jensen omsatte i 2010 for 305,2 mio. kroner, og blandt årets største opgaver var råhus- og stålentrepriserne på det nye Tivoli Congress Center med i alt 75.000 etagemeter råhus og P-kælder.

På vandbygningsområdet var der bud efter CG Jensen til at anlægge moler og kaj i Esbjerg og Hundested samt højvandsikring langs Limfjorden i Aalborg og langs Strandvejen i Skovshoved.

I Københavns Sydhavn opførte CG Jensen en ny stålklapbro, Teglværksbroen, og for Vejdirektoratet og Banedanmark blev 30 broer og tre tunneler renoveret og fornyet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111