23948sdkhjf

Vinduesproducent henter produktionsleder fra konkurrenten

KPK Døre og Vinduer tager erfaring fra Idealcombi
Michael Mejdal Nielsen, 47 år, Hurup, er pr. 7. januar 2019 tiltrådt som produktionsleder hos KPK Døre og Vinduer i Nykøbing Mors. Hans primære arbejdsopgave bliver ledelse af afdelingen for overfladebehandling, som har cirka 45 medarbejdere.

Michael Mejdal Nielsen kommer senest fra en lignende stilling hos IdealCombi og er oprindeligt uddannet trykker. Han har arbejdet som trykker i ti år, hvoraf de sidste seks år har været som leder.


Aubo-forhandler fejrer 10 års jubilæum i Køge
Det er ti år siden, at Morten Wieland begyndte at sælge køkkener i Køge – og samtidig fylder forhandlere selv 50 år. Det markeres 31. januar.

Køkkenforhandleren begyndte sin forretning under navnet Køge Køkkener, men for fem år siden blev han en del af forhandlernettet hos vestjyske Aubo.

Siden da har virksomheden taget en god udvikling, der blandt andet har udløst Børsens Gazelle-pris i 2016 og 2017.

I juli 2017 blev butikkens lokaler på Københavnsvej for trange, og derfor var det oplagt at flytte til større og lysere lokaler i Den hvide By. En flytning, der øjeblikkeligt resulterede i salg af flere køkkener, og som også har ”tvunget” Morten Wieland til at ansætte endnu en medarbejder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093