23948sdkhjf

Al-Vac fik gevinst i Las Vegas

Dansk løfteudstyr vinder frem i den amerikanske byggebranche ovenpå en udbytterig Conexpo-messe i spillebyen.
Hvert tredje år mødes den amerikanske byggebranche til messen Conexpo i spillebyen Las Vegas.

Lemvig-virksomheden Al-Vac, der er international leverandør af løfteudstyr, var i år blandt de 2.000 udstillere og vendte hjem med både forretningsmæssige gevinster og penge på lommen:

- Det er den største messe af sin slags i USA, og den har givet os et rigtigt godt fodfæste på det amerikanske marked, hvor interessen for løfteteknik er stigende, da lovkravene til arbejdsmiljø bliver strammere og strammere, siger indehaver Allan Laursen.

Masser af kontakter med hjem
Allan Laursen deltog på Conexpo sammen med tre af firmaets danske medarbejdere samt den amerikanske hovedforhandler, der er i fuld gang med at opbygge et forhandlernet for Al-Vac i USA:

- Vi havde et bredt udsnit af vores produkter til byggebranchen med på udstillingen og fik 250 konkrete kontakter med hjem, ligesom vi også solgte produkter til lande over hele verden. Blandt andet brugte en mexicaner, der havde 10.000 dollars med til at spille for, de 8.000 på at købe et af vores udstillingsprodukter, siger Al-Vac-indehaveren.

Næsten tilbage på niveau fra før krisen
Under messen havde han møder med nogle af den amerikanske byggebranches markante aktører. De kunne samstemmende fortælle om en fremgang på 15 % i årets tre første måneder i forhold til samme periode året før:

- Det lover godt for fremgang på andre markeder, da vi ved, at udviklingen i USA rammer os med syv-ni måneders forsinkelse, uanset om det går op eller ned. Vores ordrebog er da også allerede næsten på niveau med situationen før finanskrisen, og vi kan se, at nogle af de tilbud, som vi gav for to-tre år siden, nu er taget op af skuffen og aktiveret, slutter Allan Laursen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109