23948sdkhjf

Konkurs igen - entreprenør drejer nøglen

Sidste sommer var der godt 100 medarbejdere. Nu er entreprenørfirmaet Klemensen & Nielsen ApS i Nykøbing Falster gået konkurs. Det skriver Lolland-Falsters Folketidende. 

Konkursbegæringen modtager hos Skifteretten Nykøbing Falster den 25. januar 2019 kom ifølge avisen fra firmaet selv. Direktør Bo Vedel har ikke ønsket at kommentere.

26 medarbejdere mister ifølge Folketidende.dk jobbet og er fritstillet.

Seneste tilgængelige årsrapport fra Klemmensen & Nielsen ApS, som dækker 2017, viste et bruttoresultat på 4,5 millioner kroner og et resultat før skat på 1,2 millioner kroner. 

Tredje konkurs på mindre end et tiår
Klemmensen & Nielsen ApS blev etableret i kølvandet på Klemmensen & Nielsen Modulbyg A/S’ konkurs i september 2017.   

Dengang forklarede direktør Bo Vedel konkursen som et udslag af manglende betalinger fra kunder. 

Firmaet Klemmensen & Nielsen Modulbyg A/S opstod selv efter konkursen i Klemmensen & Nielsen A/S. Konkursdekret over det firma blev afsagt i februar 2011 ved skifteretten i Nykøbing Falster.

Klemmensen & Nielsen har rødder tilbage til 1945, hvor Karl Klemmensen og Johs. Nielsen etablerede firma på havnen i Nykøbing F.

Projekter i Nykøbing
Et af stederne, byggefirmaet havde opgaver på efter retableringen i 2017, var Guldborgcentret. En del opgaver er klaret, men en udvidelse til møbelforretningen My Home står nu stille. 

Klemmensen & Nielsens var også i gang på butiks- og boligcentret Støberiet i Nykøbing. Ramt bliver projektet ikke, forsikrer udvikleren Maycon.  

De 23 private boliger i Støberiet står som planlagt færdige i marts med indflytning 1. april 2019, lyder det far Maycon. Derimod skulle entreprenørkonkursen betyde tab for ejendomsselskabet TVJ, som er bygherrer på det samlede byggeri af Støberiet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093