23948sdkhjf

Sophienberg bygger for 400 mio. kroner på Amager

Byggeriet skydes i gang efter sommerferien, og ejendommen ventes klar til indflytning i foråret 2013.
Et nyt ejendomsprojekt med almennyttige boliger, en daginstitution, plejeboliger og detailhandel er i støbeskeen på Amager.

Projektet er en del af en samlet byfornyelse af Østamager, og selskabet bag, Sophienberg Ejendomsudvikling, forventer, at ejendommen er klar til indflytning i foråret 2013:

Læs også: Nu åbner Taastrup Torv

- Vi glæder os til at komme i gang med opgaven, der medvirker til at booste området, hvor der er en del forskellige udviklingsplaner, siger adm. direktør Lars Bigom fra Sophienberg til Dagbladet Børsen.

Læs også: MT Højgaard vil bygge 12.600 kvadratmeter boliger i Bellahøj

Projektet er tegnet af Holscher Arkitekter og udgør i alt ca. 20.800 m². Ejendommen kommer til at indeholde 11.000 m² med 95 familieboliger og 26 plejeboliger, som er solgt til Samvirkende Boligselskaber.

Hertil kommer et areal på 900 m², der er solgt til Københavns Kommune med henblik på at opføre en ny daginstitution. Endelig rummer projektet 5.000 m² til butikker og p-kælder. Denne del er solgt til Nordea Ejendomme og skal indrettes til Kvickly- og Fakta-butikker samt mindre butikker, caféer og restauranter.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141