23948sdkhjf

Junckers satser på Asien

Rusland, Indien og Kina er blandt de markeder, der skal være med til at vende underskud til overskud hos den danske gulvproducent.
Tre år med vanskelige markeder og svigtende salg har givet Junckers Industrier et samlet tab på mere end 100 mio. kroner.

Og med udsigt til fortsat svære markedsvilkår i Vesteuropa, er det nu andre steder, der skal satses. Det fortæller adm. direktør Carsten Chabert i et interview med Dagbladet Børsen:

- Vi kigger meget på geografien. Vi er efterhånden globalt repræsenteret enten med egne selskaber eller via distributører. Vi ser især på mulighederne for at vokse i Rusland, Indien og Kina, siger direktøren, der håber, at en bedre geografisk spredning af forretningen kan gøre Junckers i stand til at navigere udenom de store konjunkturudsving i fremtiden.

Store muligheder
Markederne i Asien stod blot for 8 % af 2010-omsætningen på 463 mio. kroner, og Junckers øjner således et stort potentiale for fremtidig vækst i bl.a. Kina:

- Vi ser meget store muligheder i Asien. Vi kan se, at de går meget op i vores lange historie, og at der er stor interesse for high end-produkter, siger Carsten Chabert.

Læs mere om Junckers’ årsregnskab i artiklen Ny fremgang for Junckers i 2010
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.099