23948sdkhjf

BAM skal bygge 15.500 m2 skole

Entreprenørfirmaet BAM Danmark har efter udbud vundet opgaven med at opføre Høje-Taastrup Kommunes nye skole, Læringshuset Nærheden.

Projektet har en byggesummen på 278 mio. kr.

Læringshuset Nærheden kommer til at rumme både daginstitution for 0-6-årige og skole fra 0.-9. klasse i et spændende byggeri. Rammerne fra begyndelsen er skabt til fremtidens skole og daginstitution, hvor der er vægt på projektbaseret læring og et sundt indeklima.

Et team bestående af Christensen & Co. Arkitekter (CCO), Kjaer og Richter, 1:1 Landskab og Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma vandt i januar 2018 arkitektkonkurrencen for det 15.500 kvm. store byggeri.

Fakta: Læringshuset Nærheden

- Læringshuset Nærheden kommer til at kunne rumme 0.-9. klassetrin, fordelt på fem spor, samt daginstitution for 0-6-årige. Skolen får også en stor idrætshal.

- Byggeriet bliver på i alt 15.500 m2, og

- Byggesummen er 278 mio. kr.

- Læringshuset opføres på en grund lige nord for Springcentret i Nærheden.

Siden er gennemført en proces, hvor repræsentanter for ledelse, medarbejdere og elever på Hedehusene Skole og Charlotteskolen samt repræsentanter for skolens Advisory Board har givet mere detaljerede input til de indholdsmæssige og pædagogiske ønsker til læringshuset.

Desuden har CCO bearbejdet og tilpasset projektet til ønsker fra bedømmelsesudvalget – bl.a. et ønske om et mere vedligeholdelsesvenligt materiale til læringshusets facader.

I den kommende tid går BAM Danmark og CCO sammen om at detail-planlægge byggeriet, og forventningen er, at der kan tages første spadestik til byggeriet i efteråret. Det er fortsat forventningen, at det nye læringshus kan stå færdig i august 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11