23948sdkhjf

Q-Construction bygger på Gefions kæmpeprojekt

Entreprenørfirmaet Q-Construction med afdelinger i Aarhus og Søborg skal bygge boliger for Gefion Group på Amager Strandvej. Her har udviklingsselskabet søsat et projekt med 40.000 kvm boliger og erhverv med op mod 3003 boligenheder - selskabets hidtil største. 

selskpå Amager Strandvej. Op mod 300 boligenheder, fortrinsvis leje med enkelte projektlejligheder, byhuse og integreret erhverv skal opføres på grunden overfor Sundby Sejlklub og et fredet område med kolonihaver. 

Den del af projektet, som Q-Construction tager hånd om i første omgang, består af 32 lejligheder fordelt på 2.249 kvm, oplyser entreprenøren. 

De 32 lejligheder bliver på mellem en og fire værelser med altan eller egen have. Alle 2.249 kvm spredes over fem etager. Derudover opføres en kælderetage med plads til depotrum og parkering til både bil og cykler. 

Fakta

Bygherre: Gefion Group

Totalentreprenør: Q-Construction

Arkitekt: Tegnestuen Vandkunsten

Ingeniør: LB-Consult A/S

År: 2019-2020

Areal: 2.249 kvm

Boligblokken er en del af et større boligprojekt, hvor der indrettes frodige fælles gårdrum med varieret beplantning af træer, hække, buske samt græs imellem bygningerne.

Q-Construction gør på projektet Vandkunstens arkitekttegninger til virkelighed sammen med LB-Consult. 

Byggeriet forventes at stå færdigt i 2020.

Boligprojektet opføres på Amager Strandvej lige over for Sundby Sejlklub. Området har igennem de sidste 10 år udviklet sig fra at være et gammelt industriområde til et nyt boligområde i nær tilknytning til Amager Strandpark.

Gefion Group står bag det omfattende projekt på i alt 40.500 kvm, som efter planen skal opføres over seks etaper.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11