23948sdkhjf

H+H mærker fremgangen i byggeriet

Der er fortsat røde tal på bundlinjen efter 1. kvartal 2011. Betonproducenten kan dog glæde sig over betydelig fremgang sammenlignet med sidste år.
Fremgang i salget og små prisstigninger prægede udviklingen hos H+H i årets første måneder, og det kan aflæses i kvartalsregnskabet, som blev offentliggjort torsdag eftermiddag.

Omsætningen er steget med 22 % til 287,4 mio. kroner, og underskuddet på 75,1 mio. kroner før skat fra 1. kvartal i fjor er reduceret til 50,3 mio. kroner:

- Der er tilfredshed med udviklingen i afsætningen på de fleste markeder, og det vurderes, at aktivitetsniveauet for nyopførte boligenheder på hovedparten af koncernens markeder generelt er for opadgående, skriver H+H bl.a. i sin delårsrapport.

I Vesteuropa er det især Danmark og Tyskland, der er gået frem, mens der har været et mindre fald i omsætningen i Storbritannien.

Forventer EBITDA på 100-140 mio. kroner
På de vesteuropæiske markeder vurderer H+H, at aktivitetsniveauet i boligbyggeriet har nået et bundniveau, og koncernen ser indikationer på en vis moderat stigning særligt i Tyskland og Skandinavien.

Det forventes på den baggrund, at den øgede afsætning i 1. kvartal 2011 i forhold til tilsvarende periode i 2010 vil fortsætte ind i 2. kvartal, dog med mindre vækstrater.

For hele året forventer H+H et resultat på 100-140 mio. kroner før renter, skat, afskrivninger og amortisering (EBITDA). Det er markant bedre end sidste år, hvor koncernen realiserede et EBITDA på -15,3 mio. kroner og et resultat efter skat på -270,5 mio. kroner. Ledelsen understreger dog, at det forventede resultat er behæftet med betydelig usikkerhed.
Læs mere om: H+H
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094