23948sdkhjf

Raunstrup-koncernen vil være landsdækkende

Raunstrup A/S og Raunstrup Tømrer A/S lancerer nu en ny, fælles strategi, der skal sikre større synergi mellem de to virksomheder. Koncernen siger samtidig farvel til direktør Jørgen Krat.
Med målet om at blive en landsdækkende entreprenørvirksomhed går Raunstrup-koncernen nu i gang med at implementere en ny strategi.

Hensigten er at udnytte de synergier, der ligger i krydsfeltet mellem søsterselskaberne Raunstrup A/S og Raunstrup Tømrer A/S:

- Ændringerne er led i den fortsatte udvikling af virksomhederne. Vi har behov for en ensrettet strategi og ledelse, større konkurrencedygtighed og øget specialisering inden for vores forretningsområder, udtaler Mikael Glerup, der er bestyrelsesformand for begge selskaber.

Den nye strategi medfører, at Jørgen Krat, som hidtil har været adm. direktør for Raunstrups hoved- og totalentrepriser, er fratrådt sin stilling pr. 31. maj 2011.

En lang række fordele i at arbejde på tværs
Det overordnede ansvar for udarbejdelse og eksekvering af den nye strategi bliver lagt i hænderne på Søren Kristensen, der er medejer af begge virksomheder og indtil nu har været adm. direktør i Raunstrup Tømrer.

På længere sigt er en del af strategien ansættelse af flere medarbejdere, der arbejder på tværs af de respektive forretningsenheder. Men på kort sigt får ændringerne ikke den store indflydelse på forretningsgangen, og det bliver i stort omfang de samme medarbejdere, der håndterer de respektive opgaver:

- På entreprisedelen er vi en vidensvirksomhed med højtudannet personale, og når det gælder tømrerdelen er vi en virksomhed, hvor håndværk og kvalitet er i fokus. Vi skal optimere begge forretningsområder og udnytte de åbenlyse synergier, der er i mellem dem. Der følger naturligt en lang række fordele, når vi begynder at tænke og arbejde mere på tværs af to virksomheder med så mange lighedspunkter, siger Søren Kristensen.

Raunstrup Tømrer består af fire afdelinger med 130 ansatte, mens søsterselskabet Raunstrup har 19 ansatte med speciale i partnering, total- og hovedentrepriser samt projektudvikling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078