23948sdkhjf

Ny afdelingsdirektør hos Bascon

46-årige Martin Vestergaard er netop tiltrådt som direktør for rådgivningsvirksomhedens afdeling i København.
Med mere end 20 års erfaring fra bygge- og ingeniørbranchen skal Martin Vestergaard fremover stå i spidsen for udviklingen af Bascon København.

Han kommer fra en stilling som afdelings- og markedschef hos Niras og bliver en del af Bascons direktion med Aarhus-direktør Michael Sloth og adm. direktør Lars Svenningsen.

Martin Vestergaards ansvarsområde har de seneste fire år været udvikling af byggeri-afdelingen hos Niras i Allerød med fokus på blandt andet bæredygtighed og energirigtig renovering. Dette arbejde vil han ny bygge videre på hos Bascon:

- Renovering og ombygning er nogle af de områder, der efter finanskrisen fortsat rummer et enormt potentiale. Her ser jeg store muligheder i at udnytte Bascons tværfaglige kompetencer til at finde nye og anderledes løsninger og være bygherrens højre hånd fra første idé til færdigt byggeri, siger Martin Vestergaard.

Bascons nye afdelingsdirektør er uddannet civilingeniør fra DTU, hvor han også har taget en MBA. Han har tidligere i karrieren været ansat som sektorchef i Rødby/Lolland Kommune, afdelingschef hos Carl Bro samt forretningsudvikler og projektleder hos Teknologisk Institut.

Bascon har 115 medarbejdere, hvoraf de 30 er tilknyttet kontoret i Købehavn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078