23948sdkhjf

Skatteminister klar til hurtig udvidelse af boligjobordning

Skatteminister Karsten Lauritzen (V) ser gerne, at boligjobordningen bliver udvidet, og en indkaldelse til forhandlinger er lige på trapperne, lyder det.

Der kan være flere penge på vej til danskere, der hyrer en barnepige til at passe ungerne eller et privat rengøringsfirma til at støve parcelhuset af.

Således tegner der sig et politisk flertal bestående af regeringen og Dansk Folkeparti for at udvide boligjobordningen, og skatteminister Karsten Lauritzen (V) oplyser over for PolicyWatch, at en indkaldelse "til forhandlinger om en forbedret boligjobordning er lige på trapperne."

- Jeg ser frem til at diskutere, hvordan vi kan udforme ordningen med partierne. Jeg ser gerne, at ordningen bliver udvidet, så danskerne i højere grad kan få et fradrag for serviceydelser som børnepasning, rengøring og hjælp til at passe haven, udtaler Karsten Lauritzen i et mailsvar til PolicyWatch.

Udfordringen er ifølge ministeren at finde finansiering til at udvide ordningen, men han "ser frem til drøftelserne om det med partierne," udtaler Karsten Lauritzen.

Tilbage i december meldte Venstre ud, at partiet var klar til at justere på de skattefradrag, danskerne kan få i forbindelse med eksempelvis rengøring og energiforbedringer i hjemmet.

Dansk Folkepartis skatteordfører, Dennis Flydtkjær, venter derfor utålmodigt og indtil videre forgæves foran skatteministerens dør for at blive indkaldt til forhandlinger om boligjobordningen.

- Vi er positive fortalere for at udvide boligjobordningen. Vi venter sådan set bare på, at regeringen finder ud af med sig selv, om man vil indkalde til forhandlinger, og om det her er noget, man rent faktisk vil, eller om det bare er et valgoplæg, siger Dennis Flydtkjær.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11