23948sdkhjf

Cad Quality på opkøb i Danmark

Den nordiske udvikler af cad-systemer har overtaget CDLight og styrker dermed sin position på det danske marked
CDLight har 14 ansatte og en årlig omsætning på ca. 25 mio. kroner. Virksomheden er en anerkendt forhandler af løsninger baseret på Autodesk Manufactoring-produkter. Desuden står virksomheden bag egenudviklede programmer til optimering og forædling af Autodesk-software til industrien i Danmark.

- Strategisk og operationelt er dette det helt rigtige for alle parter – kunder, ansatte og leverandører. Vi er en del af en stor nordisk organisation og skal bidrage med ekspertise og viden om det, de danske kunder efterspørger, og derfor er udvidelsen af Cad-Q, med industri-partneren CDLight, den rigtige vej. Det giver vores eksisterende og nye kunder mulighed for en synergieffekt og en samarbejdspartner, der formår at tilbyde løsninger på forretningskritiske områder, siger adm. direktør i Cad-Q Danmark, Jesper Sten Christensen.

Efter overtagelsen tæller Cad Quality ca. 200 medarbejdere fordelt på 18 kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Virksomheden leverer fortrinsvist sine ydelser til virksomheder i industrien, byggebranchen og den offentlige sektor.

- Med købet af CDLight kan vi tilbyde kunderne på det danske marked et mere komplet udbud, nye løsninger og en bredere organisation. Vores kunder har adgang til en bredere vifte af produkter, tjenester og industrier som supplement til Cad-Q Danmark, siger Rolf Kjærnsli, leder af design management og øverste chef i Cad-Q-koncernen.

Cad Quality er ejet af it-koncernen Addnote.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093