23948sdkhjf

Concepta Skabe fra minus til plus

Efter to år med underskud kunne Horsens-virksomheden for nylig præsentere et 2010-regnskab med et overskud på 0,5 mio. kroner.
En omfattende tilpasning af organisation og produktionsapparat har rettet op på udviklingen hos Concepta Skabe, som efter underskud på -10,0 mio. kroner i 2008 og -3,9 mio. kroner i 2009 nu igen har fået sorte tal på bundlinjen.

2010-resultatet lyder på 0,5 mio. kroner, hvilket ledelsen betegner som tilfredsstillende i lyset af markedsforholdene.

Concepta Skabe overtog i 2008 produktion og salg af varemærket Modulia fra søsterselskabet TMK og har gennem de seneste år foretaget en række tilpasninger; herunder sammenlægning af produktionssteder samt en række effektivitets- og administrationsbesparende tiltag. Dette arbejde blev videreført i 2010 med en markant nedbringelse af omkostningerne til følge:

- I året fortsatte selskabet reduktion af medarbejderstaben og tilpasning af organisation og produktionsapparat til den faldende efterspørgsel i byggemarkedssektoren. Dette medførte blandt andet, at der er en tredjedel færre medarbejdere ansat i selskabet ved årets udgang end ved årets begyndelse, skriver ledelsen blandt andet i sin beretning.

I 2011 forventer Concepta Skabe en positiv udvikling i såvel de økonomiske resultater som i selskabets aktiviteter, der omfatter produktion og salg af løsninger til køkken, bad og garderobe via byggemarkeder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094