23948sdkhjf

Entreprenør i vækst bygger 4.400 m2 rækkehuse

Nu har Q-Construction sat gang i byggeriet af 58 rækkehuse i Ishøj. 

Vejleåparken hedder projektet, som entreprenørselskabet opfører i totalentreprise for Boligforeningen AAB. Netop boligforeningens direktør, Christian Høgsbro, tog sammen med Ishøjs borgmester Ole Bjørstorp det førte spadestik til projektet den 25. februar.

Vækst i boligbyggeri

Q-Construction har hovedkontor i Aarhus, men har netop udvidet aktiviteterne i Storkøbenhavn med opkøbet af Bolinds bygge- og renoveringsaktivieter.

Ifølge bestyrelsesformand Poul Bærentsen er netop boligbyggeri i hovedstadsområdet et felt, hvor selskabet er meget aktivt og ser yderligere vækstmuligheder. 

Selskabet forventer en omsætnigen på 165 mio. kr. i 2018-regnskabet, cirka 40 mio. kr. mere end året før. I 2019 er forentningen en fordobling af omsætningen. 

De 58 rækkehuse bygges i tre forskellige boligtyper med blandet beliggenhed i seks rækkehusstænger. Hermed vil man gøre boligerne interessant for både familier, singler og seniorer. 

Byggeriet skal opføres i et plan, hvor alle boliger får privat parkeringsplads, terrasse og tilhørende skur. Bygningerne udføres med ensidig taghældning, facader i lyse tegl og partier af træ. 

Q-Construction arbejder sammen med Rum Arkitekter og Rønslev Rådgivende Ingeniører. Opførelsen af de seks rækkehusstænger tager udgangspunkt i et forslag udarbejdet af Mangor & Nagel. 

Om godt et års tid vil de nye beboer kunne rykke ind. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156