23948sdkhjf

Expedit lander ny millionaftale

Hadsten-koncernen har sikret sig endnu en lukrativ aftale i Finland til en værdi af flere millioner kroner.
Expedit fortsætter med at erobre det finske detailmarked.

Således har Expedit Finland indgået en aftale med supermarkedskæden Kesko Food – der driver mere end 1.000 butikker i landet – for en flerårig periode.

Aftalen med Kesko Food omfatter levering af kundevogne og tilbehør, kundevognshuse, kundekurve, displays og en række specialløsninger til kædens butiksetableringer og -renoveringer i de kommende år.

- Vi ser frem imod et godt samarbejde med Kesko, der er storspiller på engrosområdet inden for dagligvarehandlen i Finland. Der er ingen tvivl om, at aftalen har stor betydning for Expedit, og vi glæder os til at levere butiksudstyr til kædens mange butikker, siger salgschef Jarmo Kallioniemi.

Totalleverandør af butiksindretning
I april kunne Expedit meddele, at firmaet var blevet totalleverandør af butiksindretning til de meget store supermarkeder – de såkaldte hypermarkeder – i Finland.

Samtidig meddelte koncernen, at man havde forlænget aftalen med Finlands største discountkæde, Tokmanni Group, med et år.

Expedit har hovedsæde i Hadsten nord for Aarhus og er blandt Nordens største leverandører af butiksindretning til detailhandlen.

Koncernen – der sidste år havde en omsætning på 416 mio. kroner – har selskaber i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078