23948sdkhjf

Sygeplejeskolen er væk – 234 nye boliger bryder frem af jorden

Håndværkerne er nu godt i gang med elementmontagen på den første karré i et nyt boligområde med 17.500 kvm lejligheder

Kældrene er stort set færdige under det, der bliver til 234 lejligheder på Gøteborg Allé i Aarhus. Så ligesom vintergækker bryder byggeriet nu også frem af jorden og begynder at tage form. 

- Vi er næsten færdige med de tre kældre, og elementmontagen er godt i gang, siger Lars Løkke Madsen, senior produktionschef i NCC.

NCC Building har totalentreprisen på projektet, som bliver opført, hvor den tidligere Sygeplejeskole lå. Kontrakten til 243 mio. kr. blev indgået sidste juli med ejendomsudvikleren Konstruct.

For Konstruct er aftalen en milepæl, da opførelsen af byggeriet var virksomhedens hidtil største udviklingsprojekt. 

Holder tidsplanen efter en god entreprenørvinter
Håndværkerne er nu godt i gang med elementmontagen af den første karré i det nye boligområde. De rejser vægge og dæk, og skal dernæst tage fat på søjlemontagen.

På pladsen er 30-35 mand i gang og der skal bygges godt 17.500 kvm.

Størstedelen af lejlighederne bliver under 75 kvm, og de fleste har to separate værelser og et fælles køkken og opholdsrum. Dertil kommer en mindre café i stueetagen.

Det hele skal stå færdigt sommeren 2020, og arbejdet skrider frem som planlagt.

- Vi er godt på vej med de udfordringer, der nu en gang er på et byggeri af denne størrelse. Det har jo været en god entreprenørvinter, så vi holder tidsplanen, siger Lars Løkke Madsen.

Alle lejligheder får altan. Enten vendt ud mod vejen eller ind mod et fælles gårdmiljø. Ovenpå flere af de forskudte bygninger vil der være grønne taghaver og byggeriet bliver med zinkfacader.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11