23948sdkhjf

Flere ser fordele ved midlertidigt byggeri

Fordelene ved midlertidige pavilloner har hos både kommuner, institutioner og virksomheder åbnet øjnene for at vælge denne løsning. Modulbyggeri er fleksibilitet og kan etableres relativt hurtigt, f.eks. når et akut behov opstår.

Det er samtidig en budgetvenlig løsning. Dels koster de mindre at opføre og drive, dels kan man vælge kun at binde sig for den periode, hvor behovet er der. Og mange kunder er positivt overrasket over kvaliteten og især indeklimaet i de moderne pavilloner samt deres fleksibilitet. Så alt i alt den helt ideelle og fordelagtige løsning, når man står og mangler plads i en kortere eller længere periode.

-Vi løser mange forskellige behov og udfordringer lige fra akutte behov ved brand, skimmelsvamp eller lignende til planlagt renovering, udvidelse af eksisterende areal eller nye bygninger, siger salgschef Anne Adstofte, Cramo Adapteo. Hun fortsætter:

-Det er udfordringer, der er en del af vores kernekompetence. Vores løsninger er bygget op om fleksibilitet, godt indeklima og hurtig levering.

På kun to måneder fik en skole i Haderslev opstillet 57 pavilloner til at huse eleverne, efter at deres skole var ramt af skimmelsvamp. På den tid blev der gennemført planlægning, byggesagsbehandling, levering og opstilling samt tilslutning af installationer til de nye lokaler.

Plejeområdet i vækst
-I takt med, at patienter udskrives hurtigere fra hospitalerne, har kommunerne et akut behov for at udbygge deres plejecentre. Det behov kan vi afhjælpe både hurtigt og med gode og tilgængelige boliger. De kan let etableres i nærmiljøet for eksempel i tilknytning til eksisterende institutioner. Fordelen er bedre udnyttelse af personale og eksisterende faciliteter og ikke mindst bedre tryghed for alle.

Pavillonerne har store vinduer, akustiklofter og effektive ventilationsanlæg, der i mange tilfælde skaber et bedre indeklima end det, der er i eksisterende bygninger. De midlertidige bygninger opfylder reglerne i Bygningsreglementet.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078