23948sdkhjf

Vinduesfabrik genrejst efter konkurs

Efter en turbulent periode, der kulminerede med konkurs, er Meier Profil & Glas igen på rette vej.
Tilbage i februar 2010 måtte Meier Profil & Glas A/S i Odense dreje nøglen som følge af en længerevarende arbejdskonflikt mellem indehaver Jørn Meier og TIB.

Konflikten havde store personlige omkostninger – ikke mindst for indehaveren Jørn Meier, der efter mere end 20 år i branchen måtte se sit livsværk på vej i graven:

- Vi stoppede lønudbetalingerne, da produktionen gik i stå. TIB indgav konkursbegæring, og vi så ingen anden udvej end at lade virksomheden gå konkurs, fortæller Jørn Meier.

Har fået lysten tilbage
Umiddelbart efter konkursen startede Jørn Meier op i de samme lokaler under samme navn, men med et anpartsselskab. Og i dag – godt 1½ år efter konkursen – er virksomheden tilbage på sporet:

- I dag er Meier Profil & Glas medlem af Dansk Industri. Det betyder fortsat klare aftaler, rene linjer og fred og ro omkring medarbejdernes løn og ansættelsesforhold. Medlemskabet af DI har gjort, at vi i dag har ro og overskud til at levere en koncentreret produktionsindsats og fokusere på det, vi er gode til, forklarer Jørn Meier.

Det første regnskabsår, der dækker perioden februar-december 2010, resulterede i et beskedent underskud på -20.584 kroner. Og Jørn Meier ser fortrøstningsfuldt på mulighederne i det nye regnskabsår:

- Vi har fået lysten tilbage, til at drive virksomheden videre, ikke mindst med opbakning fra leverandører og kunder, og vi ser frem til et fornuftigt år, slutter han.

Meier Profil & Glas fremstiller vinduer i træ, træ/alu og plast. Herudover har virksomheden specialiseret sig i altanlukninger, karnapper, udestuer, døre samt termoglas.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078