23948sdkhjf

Lavere overskud end ventet hos Kastrup A/S

Vinduesproducenten måtte i 2010 se indtjeningen falde betydeligt i forhold til året før. I lyset af markedsforholdene betegner ledelsen dog udviklingen som tilfredsstillende.
Den lave aktivitet i byggeriet lagde en kraftig dæmper på indtjeningen hos vinduesproducenten Kastrup i det forgangne regnskabsår.

Resultatet lyder på 8,19 mio. kroner, og det er mere end en halvering i forhold til 2009, hvor det blev til et overskud på 17,5 mio. kroner.

- Årets resultat er lavere end forventet, men anses, under hensyntagen til den økonomiske krise i samfundet, faldende byggeaktivitet og deraf større konkurrence, for tilfredsstillende, skriver Kastrup i sin ledelsesberetning.

I det nye regnskabsår, der blev indledt ved årsskiftet, forventer Kastrup-ledelsen et stigende aktivitetsniveau. Virksomheden har desuden gennemført større investeringer, der ventes at forbedre omkostningsstrukturen og effektiviteten. Alt i alt forventer ledelsen på den baggrund et resultat, der er bedre end 2010.

Kastrup A/S er stiftet i januar 2010 som led i en sammenlægning af selskaberne Kastrup Plast Vinduet A/S, Kastrup Træ-Alu Vinduet A/S og Kastrup Træ Vinduet A/S. Virksomheden har fabrikker i Holstebro, Skive og Vildbjerg og beskæftigede gennemsnitligt 110 medarbejdere i 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078