23948sdkhjf

Bygherre øjner enden på ny etape i Risskov Brynet

AP Pension ser enden på nok en etape af det store udviklingsområde Risskov Brynet i Aarhus. 

Denne gælder det 128 lejeboliger med adresse på Kværnloftet, hvor AP Pension nu har åbnet for udlejning. 

AP Pension og NRE Denmarks fejrede rejsegilde på dette fælles projekt tilbage i oktober, og markerede dermed, at man var gået ind i sin sidste fase. De første lejligheder og rækkehuse vil efter planen stå klar til indflytning i slutningen af maj i år. Lejlighederne i de næste etaper forventes klar til indflytning i slutningen af august.

Arkitekterne fra Sleth og Arkitema har denne gang skabt et råt og moderne og samtidig blødt udtryk med rå beton facader og guld altaner og karnapper.

- Boligerne er etableret i et gammelt industrikvarter, hvor arkitekterne har videreført de historiske linjer fra de gamle bygninger i det nye byggeri, og det rustikke look giver en autentisk atmosfære i området, siger administrerende direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson. 

Risskov Brynet opføres i et tidligere industriområde ved Vejlby Ringvej og Gustav Holms Vej i Risskov i nordenden af Aarhus. 

AP Pension og Domis er bygherrer på hver sin del af den knap 13 hektar store grund, som fuldt udviklet kommer til at bestå af op mod 1.500 boliger. Foruden boligerne opfører Domis en større bygning til indkøb og fitnesscenter, mens AAB bygger 106 almene boliger, og Aarhus Kommune en daginstitution. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109