23948sdkhjf

Konkursramt betonfabrik genopstår

PL Beton i Muleby på Bornholm bliver rekonstrueret i et nyt selskab, som dermed genoptager produktionen af en række kerneprodukter.
Efter flere års krise måtte PL Beton i begyndelsen af marts måned se sig nødsaget til at indgive konkursbegæring .

Siden er efterspørgslen på betonelementer steget, og derfor er den hidtidige ejer, Ole Almeborg, nu klar til at genoptage produktionen i et nyt setup.

PL Beton oplyser, at der i den senere tid er blevet arbejdet hårdt på at finde en løsning, der kan sikre fortsat produktion af betonelementer i Muleby.

- Dette er lykkedes, idet der oprettes et nyt selskab, som overtager produktionsfaciliteterne og dermed produktionen af en række kerneprodukter som trapper, altaner, filigranelementer og specialprodukter, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Bag det nye aktieselskab står John Holm, Kim Møller og Ole Almeborg. Direktør for selskabet bliver John Holm, mens Kim Møller fortsætter som leder af produktionen.

Det gamle PL Beton måtte i perioden 2008-2010 se omsætningen falde fra 108 til 29 mio. kroner. Det kostede et underskud på over 10 mio. kroner i seneste regnskabsår. Ole Almeborg understreger, at afviklingen af det konkursramte selskab vil forsætte som planlagt, og at alle indgåede aftaler og forpligtelser ventes overholdt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079