23948sdkhjf

Rasmus Friis vinder dobbeltopgave i Roskilde

Entreprenørfirmaet Rasmus Friis A/S har vundet sin første større almennyttig opgave. 

Boligselskabet Sjælland er bygherren, som har lagt renoveringen af Præstemarkshusene i Roskilde i hænderne på det københavnske firma. 

89 boliger skal renoveres og der skal bygges 12 nye familieboliger i energiklasse 2020. 

Renovering og sammenlægning
Boligerne skal renoveres for skimmelsvamp, have opsat ventilation, nogle skal have altan, mens andre skal lægges sammen og nogle skal udvides med nye badeværelser. 

En del af dobbelthusene skal have altaner på 1. etage. Fem bygninger ombygges fra de nuværende fire lejemål i hver bygning til to lejemål. 

De 89 eksisterende boliger er fordelt med 68 boliger i flerfamilie-huse og 21 boliger i enfamiliehuse. Efter renovering vil der være 79 boliger, fordelt med 48 boliger i flerfamilie-huse, 10 boliger i dobbelthuse og 21 boliger i enfamiliehuse. 

Nybyggeri i den eksisterende stil
De 12 nye boliger bliver fordelt på fire bygninger med tre boliger i hver. Der bliver tale om tre-værelsesboliger på 95 kvm. 

De nye boliger bliver opført i gule mursten og rødt tegltag samt hvide vinduer og døre. De nye boliger bliver i halvanden plan og får tre værelser. Desuden får de en terrasse og boligerne får niveaufri adgang.  

Arbejdet gik i gang sidste måned med renovering af Solvænget 9-27, som alle skal laves til sammenlægningsboliger. 

Hele projektet er planlagt til at være færdig næste sommer, hvor nogle af beboerne kan nyde sommersolen fra deres nye altan.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094