23948sdkhjf

NCC-direktør: Derfor sælger vi til RGS Nordic

Virksomhedsoverdragelse af NCC Industry A/S’ recycling-aktiviteter til RGS Nordic finder sted 1. april

NCC Industry sælger området Recycling fra i Danmark for at fokusere på sine kerneforretningsområder. Køberen er RGS Nordic.

- Salget indebærer, at vi fremover kan arbejde mere fokuseret på at styrke vores tre kerneområder i NCC Industry i Danmark - vores råstofindvinding, vores asfaltproduktion- og udlægning samt vores funderingsarbejde, siger Michael Hansen, administrerende direktør i NCC Industry A/S, i en pressemeddelelse.

Han henviser dermed til, at NCC Industry A/S efter salget består af forretningsområderne Asfalt, Råstoffer og Hercules Fundering.

Fokus på kerneforretning
Over for Licitationen - Byggeriets Dagblad påpeger Michael Hansen, at NCC også glæder sig over, at alle områdets medarbejdere bliver i job.

Han forklarer, at der i forbindelse med ansættelsen af NCC’s nye koncerndirektør, Tomas Carlsson, er kommet mere fokus på netop virksomhedens kerneområder og dygtiggørelse der.

- NCC Recycling har været en meget lille del af NCC Industry og har levet sit eget liv. Det er på baggrund af det, at frasalget er besluttet, siger Michael Hansen.

Han understreger, at frasalget ikke får betydning for NCC Industrys omsætning eller regnskabsresultater, da området netop har udgjort en lille del af forretningen.

Desuden påpeger han, at der er voksende forventninger til de tre tilbageblevne forretningsben.

Vil styrke sig på Fyn 
Virksomhedsoverdragelsen finder sted 1. april 2019, hvor RGS Nordic overtager NCC Industrys aktiviteter på Energivej i Odense samt jordmodtagelsespladsen på Lindø ved Munkebo på Fyn.

Derudover overtager RGS Nordic fire medarbejdere, der har stået for modtagelse, behandling og genbrug af affald i NCC. En sidste medarbejder fra recycling-området bliver i NCC Industry.

Hos det danskejede RGS Nordic, der er specialist i behandling af forurenet jord, industrispildevand og genanvendelse af bygge- og anlægsaffald, ser man frem til overtagelsen.

Virksomheden beskæftiger cirka 250 medarbejdere og driver mere end 35 modtage- og behandlingsanlæg i Danmark, Sverige og Norge.

- Vi ser frem til at overtage NCC Recycling’s aktiviteter, som passer godt ind i vores forretningsmodel, vores bæredygtige profil og vores ønske om at være ledende aktør i Norden inden for rensning og genbrug af jordens ressourcer. Med opkøbet ønsker vi også at styrke vores tilstedeværelse på Fyn, som er et vigtigt marked for os, siger Henrik Grand Petersen, adm. direktør i RGS Nordic.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109